Povestea noastră

Te salut cu drag și sper să-ți placa povestea CasaCuMiereBerceni.
Nimic din ceea ce vezi astăzi, nu ar fi posibil fără părinții mei, care m-au îndemnat sa continui acest hobby absolut fascinant, Apicultura. Stupina familiei noastre este în Bârlad la 300km de București!
Toate sortimentele de Miere sunt producție proprie, iar calitatea mierii este 100%Originala și Naturala!

Ție ce gust iți amintește de copilărie? Nouă, gustul mierii: miere de rapiță, de salcâm, de tei, polifloră sau de mană (pădure), miere crudă proaspăt scoasă din stup. Și e normal să fie așa: povestea noastră a inceput pe vremea bunicilor, iar pe atunci casa lor se numea in mintea noastră de copii Casa cu Miere.

Treptat, vecinii și cei din satele alăturate au inceput să vorbească tot mai mult despre Casa cu Miere, numind-o chiar așa, cu aceste cuvinte. Casa cu Miere era casa de vis a copilăriei, in care poveștile bunicului curgeau la fel de firesc și natural cum curgea mierea pe felia de pâine. Tata a devenit și el apicultor, iar stupii s-au adunat in curtea casei noastre cum se așază mierea in fagure, incet dar sigur.

Așa am ajuns de la câțiva stupi din jurul casei la cei peste 100 de stupi pe care-i avem azi. Iar dragostea pentru miere s-a transmis mai departe din generație in generație. Ne-am dorit să oferim copiilor noștri cea mai sănătoasă miere, așa că nu facem niciodată compromisuri când e vorba de sănătatea albinelor și de calitatea mierii.

Cu timpul am inventat sortimente noi, cum ar fi Mierea Cioco sau Mierea cu Fructe de Pădure. Asta doar din dorința de a-i face pe copii să mănânce mierea cu și mai multă plăcere. Iar copiii, după cum știm, se plictisesc repede. Am știut că a reușit invenția in ziua in care fetița a spus după ce a gustat un sortiment nou: Hei, tu chiar ai supraputeri! Fiecare linguriță din producția Casa cu Miere pe care o oferi copiilor sau o savurezi chiar tu este o linguriță cu supraputeri. Incearcă și tu!